0320233921

Caller Information

47 reports from the phone number 0320233921

Report by anonymous, 28 day ago, Neutral
bukan scammer la. just third party je call untuk insurance. i pun pernah keje bahagian ni dulu so biasa telemarketing product. kalau tanak tolak je takpayah nk cakap orang scammer. diorg pun takkan mintak kita punya perbankan.
Report by anonymous, 4 day ago, Neutral
Sama jg.. kena call dri biro angkasa.. dpt percuma insuren selama 1tahun sebanyak 20k dri biro angkasa.. mls nak layan
Report by anonymous, 8 day ago, Neutral
Insuran dari Angkasa katanya. menawarkan pakej RM49.80
Report by anonymous, 10 day ago, Neutral
Baru ja dapat call dari num ni.. aku tak angkat.. dapat call ni aku search google dulu, sampai page ni, ramai komen negatif.. nasib baik aku search dulu
Report by anonymous, 15 day ago, Ärgernis
Gila byk kali die call. Hari2 ade 3 kali kot call. Mmg x pnah angkat true caller kata scammer
Report by anonymous, 19 day ago, Neutral
Banyak kali call kalau kita tak jawab call dia. Ramai kata scammer. True caller pun report scammer.
Report by anonymous, 10 day ago, Sicher
Call HQ bank islam 0320888000 and confirm with the executive there that 0320233921 is for sale number which no incoming call. Only they can call for insurance agent MyHealth Plus or any sale marketing agent.
Report by anonymous, 17 day ago, Sicher
Nama takaful ini MyElite PA. Hasil kerjasama bank islam dgn takaful malaysia. Sungguh rugi x berdaftar kerana murah.rm37 sebulan. Kalau scammer mesti la minta no kad debit.dah nama pun bank islam xperlu la nak minta sebab semua dah ada. kalau scammer mesti guna nombor x berdaftar.lain kali dengar dulu.kalau dia minta maklumat kad debit je letak la.check website.nak comment boleh je.nak siasat xboleh pula.bijak sikit la org malaysia ni.
Report by anonymous, 22 day ago, Unsicher
scammer dr bank islam kununn..takaful la ape la
Report by anonymous, 23 day ago, Unsicher
angkasa konon...penipu
Report by anonymous, 27 day ago, Neutral
1000MYR SEKIRANYA DIRAGUT .
Report by anonymous, 27 day ago, Unsicher
Scammer.. Paksa orang setuju ambil insurans. Bank Islam please take note.
Report by anonymous, 11 hour ago, Neutral
Apa kita perlu buat ye kalau dah terkena macan ni
Report by anonymous, 6 day ago, Unsicher
kata call dr bonuslink nak minta points utk pesakit buah pinggang. Bila ckp tak berminat dia terus letak. Kalau betul2 profesional mesti end call dgn baik. mcm2 skrg ni haih
Report by anonymous, 13 day ago, Ärgernis
Guna truecaller dapat detect scam. Mengarut je insurans. Memang tak aku nak layan
Report by anonymous, 15 day ago, Unsicher
Scam jgn angkat
Report by anonymous, 17 day ago, Unsicher
Haram jadah no scammer ni...paksa2 nk minx point bonus link utk persatuan buah pinggang...mmg scammer barua
Report by anonymous, 20 day ago, Neutral
received this call many times like everyday.. mmg x la nk angkat
Report by anonymous, 25 day ago, Unsicher
Keep calling few days ago, until today. Not pickup. But how come same no. came from Unicef, Bank Islam...thinking of which, i have acc with both. Perhaps there is breach of PDPA then.
Report by anonymous, 25 day ago, Neutral
Hari sabtu pun call. kelakar ke.......Not professional lh nak cakap kau dpd Unicef or Bank Islam Ayammmmm
Report by anonymous, 26 day ago, Neutral
asyik call je dari semalam...eiii... mmg tak lah nak angkat.
Report by anonymous, 27 day ago, Neutral
Dari unicef
Report by anonymous, 28 day ago, Neutral
Hi guys, dapat call dari number ni, nasib instal true caller (marked as spam) soo tak angkat pon, dalah call time org kerja
Report by anonymous, 4 day ago, Unsicher
Call once this morning. No intention to pick up. Get lost.
Report by anonymous, 4 day ago, Ärgernis
Serabut call banyak kali
Report by anonymous, 7 day ago, Unsicher
Nasib x angkat. Punya lah duk call, nk jual insurans. Sebelum ni guna no. Lain. Alasan sama jgk takaful bank islam. Lepas tu guna no. Ni pulak dua tiga kali call. Tapi x angkat pun.
Report by anonymous, 9 day ago, Unsicher
Petang ni balik kerja sampai je rmh, dpt call dr no ni. Cakap dia dr angkasa. First dia perkenalkan diri En. Syamil dr biro angkasa. Mula2 dia bgtau yg kita dpt life insuran percuma rm20k utk tajaan setahun oleh pihak angkasa dan akan dihantar melalui email dlm tempoh sebln dr tarikh pengaktifan. Lepas tu, dia buka plan..pakej 2 katanya..byr Rm49..sebulan. kita jwb kita tak nak ambil sbb dah ada pakej insuran lain, jadi dia macam nak paksa2 kita. Kita msh juga cakap tak berminat..lepas tu dia paksa dan macam nak marah kita. Akhirnya kita matikan talian dan tutup terus telefon. Padan muka dia.
Report by anonymous, 9 day ago, Neutral
dua kali call. naseb baik ; la x angkat
Report by anonymous, 11 day ago, Unsicher
Ape lancau babi call dari bank islam kuala lumpur apa bende
Report by anonymous, 11 day ago, Unsicher
Adaccall aq x angkt, padan muka
Report by anonymous, 18 day ago, Unsicher
No X kenal sorry la nak layan..
Report by anonymous, 18 day ago, Neutral
Dapat called dari number 0320233921 hari ni. Nasib tak jawab.
Report by anonymous, 19 day ago, Neutral
Tadi call cakap dari bank islam, nak jual insurans. Dah lah call time kerja lepas tu bebel panjang lebar macam apa. Tetiba dah habis bebel terus cakap "saya daftarkan nama puan ya" eh siapa yang setuju??? Bila cakap nak fikir dulu, dia macam paksa lepas tu tanya "Kenapa nak fikir dulu eh?" Dua kali reject, dua kali jugak dia tanya lepas tu sambung bebel. Last last terus matikan phone. Lepas tu dia guna nombor lain pulak call tapi tak angkat. Nasib tak maki je
Report by anonymous, 19 day ago, Unsicher
Baru dapat call..bank islam katanya..
Report by anonymous, 23 day ago, Unsicher
Sama la kena tadi. Rasa mcm woww, dia tahu semua maklumat kita.. bengong laa
Report by anonymous, 24 day ago, Neutral
Baru dpt call jugak dr no ni. Mula2 mcm biasa la mntk 4-5 minit untuk buat penjelasan. Nk offer Insurans dr bank islam. My takaful health. Dh explain pjg lebar sampai 20 mnt, tiba2 terus nk buat akad jual beli mengatakan sy setuju untuk ambik insurans tu ? Bila sy ckp x boleh decide lagi sbb nk tnya husband dulu dia boleh soal balik kenapa & nk tnya apa dkt husband ? Lepastu ulang byk2 kali ni peluang keemasan la, insan terpilih la. Siap bgtau yg kami ni bukan scammer ye puan
Report by anonymous, 1 day ago, Unsicher
No ni cakap dia dari bank islam nak daftarkan utk program mcm insurans, bila kita tolak dia makin paksa walaupun kita dah ada insurans, bila kita taknak dia nak tahu reason kenapa nak tolak. So kalau betul pun dari bank islam boleh stop buat mcm ni kot dah tak minta izin cakap punya lama time org kerja bila cakap busy tgh kerja cakap saya tak ambil yg lama pun. Ah mcm scammer ja panas hati pula bila tolak dia marah kita. Tak boleh la paksa orang utk ambil insurans dgn bank. Pelanggan ada hak utk tolak atau terima. terketar-terketar nak daftarkan sekarang juga.
Report by anonymous, 3 day ago, Neutral
no ni call dia cakap nak mintak point dari bonus link utk persatuan buah pinggang malaysia.Betul ke
Report by anonymous, 5 day ago, Neutral
dia kata daripada takaful bank islam. hati-hati
Report by anonymous, 16 day ago, Neutral
Number ni call semlm. Dia call dari unicef? Dia nak apa?
Report by anonymous, 16 day ago, Neutral
Tadi angkat, dia cakap dr Unicef. Ye ke ni
Report by anonymous, 21 day ago, Neutral
Balik2 kol...tapi xpernh angkat pun...
Report by anonymous, 22 day ago, Unsicher
Suara scammer perlahan.
Report by anonymous, 1 day ago, Neutral
No ni pun,baru jap td call aku..entah siapa entah..x angkat..
Report by anonymous, 1 day ago, Neutral
semalam no ni call... hari ni call... tatau siapa
Report by anonymous, 2 day ago, Neutral
mcm scammer je..sama mls nk angkat
Report by anonymous, 3 day ago, Neutral
sapa call ni ak x angkat kah3

Do you think the 0320233921 was a harass phone number?

Share what you know about 0320233921 to help other users. If you know who owns 0320233921, please feel free to post it too.
what is

Latest reports from similar phone numbers

0320233917

1 Report, on 25 day ago
i think this number need to block by TM

0320233913

4 Report, on 4 day ago
Nah. Nuisance! It's not from Bank Islam at all. Just misusing others name. Keep spamming the call.

0320233913

4 Report, on 15 day ago
bank islam

0320233913

4 Report, on 4 day ago
Takaful myelite pa bank islam

0320233913

4 Report, on 14 day ago
Annoying caller

Users search for the most relevant phone numbers

About unanswered calls and empty SMS

It is not safe to return the unanswered calls or the empty SMS left to your phone number. It is vital to get information about the telephone number before acting on it.

 

Report telephone fraud attempts

Inform the other users by reporting the fraud attempts made through your cell phone or landline on this web site.

 

Report tele-marketing companies

Inform the other users about the tele-marketing companies which tries to sell very low quality products to a very high price.

 

Determine the robot calls and debt collectors

You can learn the owner of the numbers calling you by searching on the related search areas of the site and read the feed back provided by the other users.

 

About removing the report

Entire content of our web site is provided by our users. If you think this phone number is your private, please click here to contact the administrator to delete report. Delete phone number 0320233921 Report.